Siirry suoraan sisältöön

Kitaristi – Anssi Kirkinen / Akustinen- ja sähkökitara

Anssi on raudanluja ammattilainen. Mies on nöyrä, aloitteellinen sekä asialleen omaistautuva, luotettava kumppani missä tahansa projektissa. Anssilta löytyy myös laaja musiikkityylien tietotaito, ja herra on myös äärimmäisen kitara-sounditietoinen, mikä on hyvin olennaista oikeanlaisen lopputuloksen kannalta, mennääpä sitten stadionille tai studioon.

 

Rumpali – Jarmo Valmari

Tehokkaampaa ja tarkempaa tekijää saa hakea. Jarmo tunnetaan erityisesti groovaavasta ja swengaavasta soitosta. Esimerkiksi jazz, fuusio, latin, r’n’b, soul, rock -genret voisi luokitella sinne leipälajien joukkoon, mutta groove ei katoa missään muussakaan tilanteessa. Tyylitajuisuus ja omistautuminen ovat myös Jarmon vahvuuksia. 

 

Basisti – Antti ”Kassu” Kasurinen

Kassu on monessa genressä keitetty bassotaitelija, jolta eivät ideat ja osaaminen pääse loppumaan. Kassun kanssa on helppo työskennellä. Monet Kassun kanssa tekemisiin päässeet ovat myös todenneet, että ” Kassu on maailman hauskin tyyppi. ” Herra tekee tarvittaessa tarkkaa jälkeä esimerkiksi valmiiden demojen pohjalta, mutta loihtii tilanteen vaatiessa erinomaisia sovituksia ja kykenee heittäytymään ja improvisoimaan bassolinjoja myös lennosta.  Antaapa soittovideon puhua puolestaan: