Siirry suoraan sisältöön

Audiovisuaalinen musiikki & ääni

Audiovisuaalisella musiikilla ja äänellä tarkoitetaan kaikkia tilanteita, kun samassa yhteydessä esiintyy auditiivisia ja visuaalisia elementtejä. Elokuvat, brändifilmit, mainokset ja pelit ovat selkeitä esimerkkejä äänen ja kuvan yhteistyöstä. Äänimaisemiin voi törmätä myös esimerkiksi näyttelyissä.

Etsitkö jotain näistä?

MUSIIKKIA FILMEIHIN
ÄÄNISUUNNITTELU
PUHUJAT
ÄÄNEN JÄLKITYÖT
MUSIIKKIA FILMEIHIN
Luovaa työtä voi olla vaikeata hinnoitella tuntiperusteisesti. Lisäksi jokainen filmi on hyvin erilainen. Siksi mielestämme on kaikille osapuolille parasta, että filmeihin mietitään aina urakkahinta yhdessä sen tarpeiden pohjalta. Esimerkiksi yksinkertaisen, maalailevan loopin säveltäminen vaikkapa mainoksen taustalle on kovin erilainen työnsarka, kuin tarkasti kuvaan ajoitettu orkesterisovitus elokuvaan. Kerro siis millaista musiikkia olisit vailla, filmin pituus ja muut olennaiset tiedot, niin teemme tarjouksen! (AV-Sävellystyöt alv 24% )
ÄÄNISUUNNITTELU
Äänisuunnittelu on hieman lavea, mutta hyvin kyseistä työtä kuvaava termi. Se voi pitää sisällään esimerkiksi äänimaiseman, ambienssin ja foley-äänien luomisen filmiin. Tarvittaessa jälkiäänitämme siis vaikka autenttiset luontoambienssit tai jokaisen tarvittavan askeleen, risahduksen ja rasahduksen siten, että lopputulos on mielenkiintoinen ja uskottava. Äänten avulla voi auttaa tarinankerrontaa todella tehokkaasti. (alv 24%)
PUHUJAT
Filmi voi tarvita kertojaäänen, ääninäyttelijän, ”speakkerin” tai mitä tahansa muuta puhetta. Selkeä, oikealla tavalla tunneladattu ja laadukkaasti äänitetty puheääni on videossa ensiarvoisen tärkeä elementti viestin välittymisen kannalta. Meidän kauttamme löytyy verkosto taitavia, erilaisia puheisiin eläytyjiä. Voit myös tuoda studioon itse rekrytoimasi ääninäyttelijän. Myös puheiden osalta on järkevää sopia urakkahinta. Ääninäyttelijän palkkatoive voi vaihdella kokemuksen ja nimekkyyden mukaan. Äänitystyö 75€/h. (alv 24%)
ÄÄNEN JÄLKITYÖT
Kun filmiin on äänitetty kertojaäänet, dialogit, musiikit, foley-äänet ja ambienssit, niin äänen miksaaminen ja editoiminen voi muodostua yllättävän monimutkaiseksi prosessiksi. Autamme mielellämme äänen jälkitöissä kaikenlaisissa projekteissa! Kerro millainen projekti on kyseessä, niin teemme tarjouksen. (alv 24%)