Vesa & Vihreät Lenkkarit

Bilebändi – Hääbändi – Juhlaorkesteri


Olemme 5-henkinen, Joensuuta päämajanamme pitävä juhlaorkesteri. Keikkailemme ympäri Suomea. Tarjoilemme monipuolisesti klassikoita ja hittejä 1920-luvulta aina tähän päivään asti. Meidän bändi ja saa takuulla tanssijalan vipattamaan! Siksi olemme loistava valinta esimerkiksi häihin, pikkujouluihin, baarikeikalle, yökerhoon tai vaikkapa firman bileisiin. Settilistoillamme kuullaan pääosin pop- ja rock-klassikoita, mutta usein meiltä toivotaan myös vaikkapa tanssimusiikkia ja jazzia. Toteutammekin mielellämme kappaletoiveita.


Kuuntele tästä cover kappaleesta Uptown Funk:


Tunnelmia keikoilta yleisön näkövinkkelistä:

Voitte valita musiikkitarpeenne joustavasti määrän ja genren mukaan.

1x45min / 2x45min / 3x45min / 4x45min

Hinta muodostuu aina erikseen tapahtuman luonteen, keikkapaikan etäisyyden ja musiikkitarpeen mukaan. Kerrothan siis, että millaista tilaisuutta varten ja millaista musiikkia olisit vailla, niin teemme teille tarjouksen. Bändin hintaan kuuluu ammattimainen äänentoisto, valot ja tarvittaessa savukone.

Esiintymisen voi peruuttaa molemminpuolisesti 60pv ennen esiintymisen ajankohtaa. Peruuntumisesta on ilmoitettava kirjallisesti. (sähköposti käy) Tämän ajan jälkeen perutuista keikoista perimme 50% korvauksen sovitusta hinnasta.

vesanlenkkarit@gmail.com